Despre terapia Bowen

Terapia Bowen este o formula unică de reechilibrare neuro-musculară. Lucrează atât prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic. Este recunoscută pentru eficiența sa în tratarea afecțiunilor interne și reducerea duratei convalescenței.

Efecte Bowen

Tensiunile musculare și încordările se elimină, iar circuitul limfatic normal se restabilește.

Aproape în toate cazurile, pacienții raportează o stare plăcută de relaxare și o senzație de bine, de ușurare.

TEHNICA BOWEN este deopotrivă salutată, pe plan internațional, de medicina alopata, alternativă și complementară, ca fiind cea mai bună tehnică de însănătoșire.

Cui se adresează?

Terapia Bowen este potrivită și folositoare oricui, de la nou-născuți la persoane în vârstă. Oferă alinare sportivilor, femeilor însărcinate și persoanelor cu nevoi speciale.

Se adresează organismului la toate nivelele: fizic, chimic, mental și emoțional și dă rezultate în tratarea afecțiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice.

Are un efect de relaxare foarte profundă, la nivelul întregului corp și facilitează declanșarea mecanismului de auto-vindecare.

Cu toate acestea, nu este nevoie sa fiți bolnavi sau să vă doară ceva pentru a beneficia de pe urma unui tratament Bowen. Prevenția este mai bună decât tratarea – toată lumea se simte mai bine cu Bowen. Nu exista, practic, contraindicații și nici nu poate face nici un rău.

Doar câteva dintre afecțiunile în care Tehnica Bowen și-a dovedit eficacitatea sunt:

 

  • Probleme scheleto-musculare și articulare (accidentări sportive, sciatică, umăr înțepenit, probleme la genunchi, luxații ale gleznei, restricție de mișcare a gâtului, dureri de spate, boli profesionale, etc.);
  • Afecțiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezică biliară, stomac și intestine, etc.);
  • Infertilitate, chisturi ovariene și fibroame uterine;
  • Dezechilibre hormonale și emoționale, stres și oboseală cronică;
  • Migrene și dureri de cap, afecțiuni respiratorii, bronșite și astm, boli ale sistemului imunitar;
  • Sechele după accidente vasculare, alergii, rinite, enuresis (incontinență nocturnă la copii), afecțiuni neurologice;
  • Și multe altele.

Planifică o vizită

Te așteptăm la Cabinetul de Terapie Bowen Sandu Covaciu din Iași

Adresa: Șoșeaua Voinești nr. 46D, bloc 4, parter (în cadrul complexului Sun City Iași)

Program de funcționare: Luni – Vineri 10:00-22:00 (din respect pentru timpul liber al pacienților, cabinetul nu va funcționa în zilele de sărbători legale și creștin ortodoxe)

Telefon: 0332.107.703

Email: contact@bowensanduiasi.ro

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro