Despre Sandu Covaciu

Sandu Covaciu este terapeut de Nivel Master al Academiei de Terapie Bowen din Australia, cea care a consacrat în intreaga lume terapia originala Bowen.

Născut în 1958, Sandu este terapeut din 2013 și a tratat peste 1100 de pacienți, cu rezultate foarte bune în afecțiuni precum: accident vascular cerebral, cancer, epilepsie, Parkinson, spondilită anchilozantă, depresii, probleme limfatice, dureri de coloană, genunchi, umeri, constipație, diaree, colici, etc.

Cum am descoperit terapia Bowen?

Totul a inceput in 2012, când varicele mele de fost sportiv de performanță, care până atunci stătuseră cuminți, mari dar cuminți, adică nedureroase, au început să doară. Rău. Și m-au durut luni de zile. Că nu vroiam să mă operez. Până într-o zi, când la sugestia unui prieten, m-am rugat la doi sfinți din Ucraina.

Așa am găsit pagina românească a terapiei, bowtech.ro, și în 5 minute am știut că mă voi vindeca de problemă și că voi deveni terapeut. Am început cursurile în 2013, și tot atunci, munca de terapeut.
De atunci sunt un om fericit, că pot ajuta la vindecarea multor oameni, peste 1100 până acum. Cu multe și diferite probleme de sănătate, de vârste și greutăți diferite.
  • Cei mai tineri pacienți (multi): o lună și jumătate;
  • Cea mai vârstnică: 94 ani;
  • Cel mai greu (bărbat 45 ani): 140 kg;
  • Cea mai ușoară (femeie, 72 ani): 32 kg;
  • Cele mai grave: cancere, epilepsii, AVC, steanoză hepatică, preinfarct, diferite probleme ale organelor interne, etc.
  • Cele mai frecvente dureri și în toate zonele corporale, lombare, dorsale, cervicale, de mâini, de picioare, migrene.

Planifică o vizită

Te așteptăm la Cabinetul de Terapie Bowen Sandu Covaciu din Iași

Adresa: Șoșeaua Voinești nr. 46D, bloc 4, parter (în cadrul complexului Sun City Iași)

Program de funcționare: Luni – Vineri 10:00-22:00 (din respect pentru timpul liber al pacienților, cabinetul nu va funcționa în zilele de sărbători legale și creștin ortodoxe)

Telefon: 0332.107.703

Email: contact@bowensanduiasi.ro

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro